fbpx

De reden waarom Rihanna Chris een tweede kans gaf

 

Toen Chris Brown Rihanna in 2009 mishandelde had iedereen verwacht dat ze hem nooit meer wilde zien, maar niets bleek minder waar. De zanger kreeg een tweede kans en wel hierom.

IK DACHT DAT IK ZIJN BESCHERMENGEL WAS

“Ik had het gevoel dat mensen hem niet begrepen. Hoe pijnlijk de relatie ook was, ik bleef maar denken dat sommige mensen gewoon sterker zijn dan anderen. Misschien ben ik wel een van die mensen die gemaakt is om hiermee te dealen en moet ik er voor deze persoon zijn als hij niet sterk genoeg is, de wereld niet begrijpt. Als hij even iemand nodig heeft om de goede kanten in hem naar boven te halen en het juiste te zeggen,” vertelt Rihanna in een openhartig interview met Vanity Fair.

We weten allemaal hoe het afgelopen is, de twee zijn toch uit elkaar gegaan. “Als je het gedrag accepteert, stem je er misschien mee in dat je het verdient. Toen dacht ik: wat stom dat ik had verwacht dit te kunnen. Soms moet je gewoon weglopen.”Toch haat ze Chris niet. “We zijn geen vrienden, hebben geen relatie, maar zijn ook geen vijanden.”
Hopelijk vindt deze powervrouw snel iemand die haar gelukkig maakt!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.