De style van Emma Watson

 
In de Harry Potter films droeg ze nog saaie schooluniformen, maar buiten de set ontpopte Emma Watson zich al snel tot it-girl. Vorig jaar mocht ze zelfs de British Style Award in ontvangst nemen en wel voor deze signature look.

LOOK

Emma Watson kiest voor classy, tijdloze items in de kleuren wit, zwart, grijs en donkerblauw. Hierbij moet je denken aan de witte blouse, een little black dress of een mooie blazer. Je zult haar nooit zien in een outfit met een diep decolleté of in een extreem kort rokje. Emma is geen meisje dat zich uitleeft met accessoires. Een paar mooie oorbellen of een klein kettinkje draagt ze wel graag. Haar favoriete schoenen hebben een puntige neus en een hak. Simpel, maar smaakvol omschrijft haar stijl perfect.

KAPSEL

Na de laatste Harry Potter film besloot Emma haar karakter Hermoine Granger definitief vaarwel te zeggen door te kiezen voor een stoere pixie cut. Maar de laatste jaren heeft ze haar haar toch weer laten groeien. Los haar is niet zo haar ding, maar een mooie messy bun of paardenstaart past perfect bij haar ingetogen kleding.

MAKE-UP

Haar kleding mag dan rustig zijn, met make-up doet Emma wél veel. Haar wenkbrauwen krijgen veel aandacht. Ze zijn altijd mooi geëpileerd en ingevuld met een wenkbrauwpotlood. Zoals op de cover van de Elle Zuid Afrika waar ze vorige maand opstond (bovenstaand beeld). Op haar ogen draagt ze mooie smokey-eye. Uitpakken doet ze met een felle kleur op haar lippen: rood, bordeaux of roze, alles staat haar prachtig.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Shop ’till you drop!