fbpx

De style van Lorde

 
‘And we’ll never be royals’, Lorde zingt het al, royals worden we nooit. Daarom kunnen we ook nooit de inhoud van Lorde haar kledingkast aanschaffen. Wat we wel kunnen doen is haar kledingstijl uitlichten, zodat je zelf alsnog Lorde haar looks kunt jatten!

  1. Lorde draagt vaak zwarte kleding. Haar stijl is herkenbaar door de klassieke punk twist die ze eraan geeft. Veel zwarte colbertjes, lange zwarte rokken en zwart kant. Probeer dus bijvoorbeeld een zwart kanten shirtje te combineren met een leren rokje, zodat je twee structuren van stof combineert.
  2. Wat ook opvalt bij Lorde is dat ze ook een mannelijke stijl heeft. Hoge, zwarte taille broeken met daarboven een wit bloesje (in de broek) en een zwart strikje om de kraag. Of draag in plaats van een wit bloesje, een zwart of wit buiktruitje. Houd het vooral simpel. Een zwart colbertje erover heen, en tada jij kunt bijna net zoals Lorde over straat!
  3. Haar schoenen vallen ook op, ze draagt de laatste tijd vaak platform zwarte veterschoenen. Ook draagt ze chelsea boots met een hoge platformzool. Ze houdt zeker van gewaagd, dus wees niet bang om deze schoenen gewoon lekker te rocken.
  4. Lorde houdt haar make-up meestal vrij simpel. Ze pakt juist uit met haar paarse lippenstift die ze vaak draagt. Gebruik de lippenstift Max Factor 710 Midnight Plum bijvoorbeeld. Voor haar ogen gebruikt ze meestal een aardetint als oogschaduw en dan vooral smokey eyes. Als eyeliner gaat ze voor een cat flick.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.