fbpx

Column: De ultieme modellendroom

 

Ieder model heeft wel een bepaalde droom die zij graag wil nastreven, voor de een is de Victoria’s Secret show het ultieme doel. Vandaag vertelt GRLMAG-columniste Aminanta wat haar grote modellendroom is.

“‘Doutzen Kroes is mijn grote voorbeeld’ zei het model. Ik lachte. Het was het zoveelste meisje dat me vertelde hoe fantastisch ze het Friese topmodel wel niet vond en hoe tof ze het zou vinden om in haar voetsporen te treden als Victoria’s Secret Angel. Ik snapte het wel. Doutzen is fantastisch en Angel zijn is een van de hoogste dingen die je als model kunt bereiken. Je zou als model gek zijn om dat niet te willen.

En toch wil ik hele andere dingen. Ten eerste lijkt het me ontzettend tof om een serie te krijgen in het Engelse iD Magazine. Zelf zat ik dan te denken aan een zwart-wit serie, waar ik echt mezelf kan zijn. Het lijkt me heerlijk om te spelen met verschillende emoties. iD fotografeert heel puur, die stijl bevalt me wel. Thuis ben ik al stiekem mijn knipoog aan het oefenen. Het magazine heeft een winkface als logo, de modellen in de modeseries staan ook vaak knipogend op de foto.

Mocht dat niet lukken, dan staan er nog tal andere ‘modelgoals’ op mijn verlanglijstje. Zo lijkt het me super om een campagne te scoren voor een groot merk. H&M of Zara, dat maakt me niet uit. Het gevoel dat je krijgt als je, je gezicht op een billboard of abri ziet hangen heb ik nog niet gevoeld, maar het lijkt me echt waanzinnig. Hoe gaaf zou het zijn om op een dag je lievelingswinkel binnen te lopen en te zien dat je gezicht boven de reken hangt? Ik hoop dat ik dat een keer kan waarmaken.

Tot slot hoop ik op een cover. Ik zie het al helemaal voor me. Ik, in een prachtige jurk van Valentino tegen een lichte achtergrond. De make-up is zo ‘natuurlijk’ mogelijk, daar houd ik het meeste van. Ik ben er alleen nog niet over uit of ik met mijn korte kapsel op de foto ga of toch met een dramatische pruik. Van welk magazine? Geen idee, de gedachte alleen al maakt me duizelig. Een cover, ik? De kans is heel klein natuurlijk, maar he: een mens mag toch dromen?”

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.