fbpx

Derde deel Maze Runner verplaatst

 
Oei! Afgelopen maart liep The Maze Runner acteur Dylan O’Brien een blessure op tijdens de opnames van het derde deel van de filmserie. En dat heeft meer gevolgen dan er eerst werd gedacht.

De nieuwe film The Maxe Runner: The Death Cure is het laatste deel dat uitkomt in de serie. In maart werd Dylan O’Brien, die we ook kennen van Teen Wolf, per ongeluk overreden op de set. Hij werd in het ziekenhuis behandeld voor verschillende botbreuken en tot hij beter was zouden de opnames voor de film stil liggen.

Helaas is nu duidelijk geworden wat voor gevolgen dit heeft. De film zou officieel volgend jaar februari uitkomen, maar de film is bijna een jaar verplaatst! Volgens verschillende verslagen zou de film nu gepland staan voor 12 januari 2018. Dylan’s persvoorlichter heeft laten weten dat de klachten erger zijn dan verwacht en hij meer tijd nodig heeft om te herstellen van zijn verwondingen.

Jammer voor de fans, maar natuurlijk ook zeker voor Dylan. Beterschap!

Foto: Instagram mazerunnermovie
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.