fbpx

Dit moet je weten over het derde seizoen van Riverdale

Met het spannende einde van het tweede seizoen van Riverdale, kunnen we natuurlijk niets anders dan wachten op het volgende seizoen. Er is nog niet veel bekend over het derde seizoen, maar dit is wat we weten tot nu toe:

#1. De productie van het nieuwe seizoen begint in juli.

Skeet Ulrich (FP) onthulde tijdens PeopleCon’s allereerste RiverCon in Parijs, dat de opnames van het derde seizoen deze zomer in Vancouver, Canada beginnen. Als het ongeveer gaat zoals bij seizoen 2, kunnen we de première van seizoen 3 eind september of begin oktober verwachten. Mehhhh, dat duurt nog zo lang!

#2. Seizoen drie dealt met de gevolgen van de “tragedy” die plaatsvindt in de finale van seizoen 2.

Dit vertelden KJ Apa (Archie) en Cole Sprouse (Jughead) in een interview met TVLine in april. “Als ik de laatste aflevering zou moeten omschrijven, zou ik het tragisch noemen – voor één persoon in het bijzonder, maar uiteindelijk voor iedereen,” zei KJ. Cole voegde toe: “Jughead heeft heel wat vijanden gemaakt.” De “tragedy” bleek dat Archie gearresteerd werd. Hoe zal hij zich hieruit redden? We can’t wait to see!

#3. Vanessa Morgan (Toni) verschijnt als een regular vanaf seizoen 3.

Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa vertelde dat hij excited is dat de fan-favoriete meegaat naar seizoen 3. Ook legde hij uit dat Vanessa dit heeft te danken aan haar “fearless, winning performance”. Blijkt dat we meer zullen zien van Choni in het derde seizoen!

#4. Ook zullen we meer zien van Charles Melton (Reggie).

Charles speelde Reggie vanaf het twee seizoen nadat Ross Butler overstapte naar 13 Reasons Why, en ook hij wordt een regular. “Hij is een geweldige toevoeging aan de groep en in het derde seizoen zullen we VEEL meer van hem zien,” vertelde RAS. Sounds good, zolang hij maar wegblijft van Hiram!

#5. De supporting characters zullen meer in de spotlights staan.

RAS vertelde aan Deadline dat de focus meer geshift zal worden naar andere personages, zodat we ook meer zien van hun leven. Dit betekent dat mensen zoals Cheryl, Tony, Kevin en Josie meer zullen verschijnen dan in de voorgaande seizoenen.

#6. Jughead’s moeder verschijnt wellicht.

Gladys Jones en Jellybean Jones, Jughead’s moeder en zus, werden besproken in de vorige seizoenen maar zijn nooit verschenen in Riverdale. Maar daar lijkt verandering in te komen: “Het zou me niets verbazen als ze naar Riverdale komen en voor onrust tussen Jughead en Betty en FP en Alice zorgen,” vertelde RAS aan Deadline.

#7. De show is nog niet klaar met Polly en haar boerderij.

In de finale van seizoen 2 vertelt Polly alles aan Alice over de boerderij waar ze samen met de tweeling woonden en hoe iemand daar haar “heelde” na alles wat er was gebeurd met Jason. Ze blijft achter met Alice, die nogal een mess is door het hele Hal Black Hood gebeuren. Tiera Skovbye (Polly) vertelt Cosmopolitan.com dat dit een goede indicatie is dat de boerderij nog verder aan bod komt in het derde seizoen. RAS voegde toe in zijn EW Interview dat de boerderij misschien helemaal niet zo’n vredige en fijne plek was als Polly beschrijft… Dat klinkt wel héél spannend.

#8. Hiram wordt nog “duisterder”.

Kun je je het voorstellen? Nóg erger? RAS vertelde aan EW dat Hiram zijn handen nog vies moet maken. “Hij beïnvloedde Archie. Hij beïnvloedde Reggie. Hij maakte gebruik van Veronica’s liefde. Maar hij ging niet écht “down and dirty.””

#9. We kunnen misschien rekenen op meer Falice.

Mädchen Amick (Alice) vertelde in een interview met The Hollywood Reporter dat ze graag nog meer Falice scènes zou willen filmen, gezien de reacties op hun “get together” in seizoen 2. “Ik wil haar echt graag zien met FP, omdat dat zo een groot ding is. Ze hebben veel meegemaakt samen, dus ik zou dat graag willen zien.”

Het ziet ernaar uit dat we heel wat kunnen verwachten van het nieuwe seizoen… We’ll keep you posted wanneer we meer weten!

> It’s official! Er komt een spin-off van Pretty Little Liars
> Lucy Hale vertelt of ze nu wel of niet in Riverdale gaat spelen

Bron beeld: Netflix

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.