fbpx

Deze actrice speelt niet in de nieuwe High School Musical

 
Oh wat waren we blij om te horen dat er een vierde deel van High School Musical aankomt! Helaas heeft een van de originele castleden nu laten weten niet mee te willen doen aan het vervolg van de filmserie.

In een interview met ‘New You’, een Amerikaans tijdschrift, laat Ashley Tisdale weten dat ze niet wil meewerken aan  een nieuw vervolg. “Nee, ik sta er niet voor open om terug te keren. Als ik terugkijk naar de tijd die we hadden was die perfect. Alles was zo echt en ik weet niet hoe het verder zou moeten. High School Musical heeft ons niet gemaakt, wij maakten High School Musical door onze vriendschap en de magie op de set. Kenny Ortega (de regisseur) maakte het wat het was. Disney is een fantastisch bedrijf dus ze komen er vast wel uit”, vertelt ze.

Loskomen van Sharpay
Ook heeft ze het met het tijdschrift over het loskomen van haar rol in de filmreeks. “Ik heb het daar best moeilijk mee gehad. Je wordt door mensen uit het vak in een soort hokje geduwd en er wordt een label op je geplakt. Ze denken veel te weten over je en de rol die je hebt gespeeld. Sharpay was een fantastisch karakter, maar aan het einde van de dag was ze toch een rol: ik was het niet. Ik heb echt moeten vechten voor de rollen die ik daarna heb gekregen. Daarom heeft de weg hier naartoe me ook zo dankbaar gemaakt. Als ik alles op een presenteerblaadje had gekregen weet ik niet of ik nu dezelfde persoon zou zijn”, vervolgt Ashley.

Helaas, Ashley zullen we dus moeten missen in het vierde deel van High School Musical. Wie moeten er van jou sowieso terugkeren in de film?

Foto: High School Musical
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.