fbpx

Ein-de-lijk! Je hebt je oude telefoon ingewisseld voor een nieuwe. Je oude viel nog net niet uit elkaar en nu kan je veel mooiere foto’s maken voor je Insta. Heb jij net een nieuwe iPhone gekocht? Dan herken jij deze fases vast en zeker.

Jullie zijn de eerste dagen onafscheidelijk
Je hebt net je nieuwe iPhone binnen en jullie zijn direct onafscheidelijk. Je favoriete apps moeten natuurlijk meteen gedownload worden en je bent uren op zoek naar een mooie foto voor je achtergrond. En niet te vergeten de nieuwe functies die je telefoon heeft, die moeten ook goed gecheckt worden.

In het begin maak je overal foto’s van
Je hebt de telefoon gekocht vanwege de fantastische camera, dus je gaat direct als fotograaf aan de slag en maakt overal foto’s van. Je trommelt je besties bij elkaar om gekke selfies te maken. Je telefoon staat in no time vol met de leukste foto’s en je Instagram feed is ook on fleek. YAS! Daarbij heeft je nieuwe telefoon wel ruimte (en heel veel) dus je hebt nooit meer het probleem dat ‘ie vol zit.

Eerst ben je nog mega voorzichtig met je telefoon
De vorige telefoon liet je non stop vallen en het scherm zag er niet zo best meer uit. Dat ga je dit keer anders doen! Je haalt allemaal leuke (en functionele) telefoonhoesjes in huis voor je nieuwe iPhone, koopt nu eindelijk een screenprotector en spreekt met jezelf af dat je hem nooit meer in je kontzak stopt. Je wil niet dat je nieuwe telefoon een bezoekje brengt aan de wc… 

Maar dan gaat het mis…
Je had nog zo met jezelf afgesproken dat je super voorzichtig zou zijn met je nieuwe telefoon, maar na een paar maanden gaat het mis… Het leuke telefoonhoesje dat je had gescoord zit niet meer om je telefoon, de screenprotector is al lang losgelaten, je scherm zit vol met krassen en je hebt hem ook al regelmatig laten vallen. Oeps. Je belooft jezelf dat je het de volgende keer beter aanpakt (én een verzekering voor je telefoon afsluit).

Herken jij deze fases ook?

Lees ook: 6 slimme slaaptips tegen slapeloosheid
Beeld: Unsplash

Dit artikel is in samenwerking met T-Mobile.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.