fbpx

“Waarom Disneyland altijd leuk blijft”

Ben jij weleens in Disneyland Parijs geweest? Lees hier waarom GRLMAG’s Maartje zo’n fan is.

“Pas ben ik naar Disneyland Parijs geweest. Ik was er al sinds mijn 2e niet meer geweest, dus dat was erg lang geleden. Het enige wat ik me nog kon herinneren was dat ik bang was om op de foto te gaan met Kapitein Haak. Kan je het je voorstellen?

Ik wilde zelf heel erg graag terug naar Disney, omdat het voor mijn idee iets ‘magisch’ blijft. Toen ik daar aankwam voelde ik al gelijk de sprookjessfeer, zó leuk! Ik werd weer een klein kind vanbinnen die vroeger 100x alle sprookjes keek.

Misschien denk je dat Disneyland alleen voor kleine kinderen is, maar dat is echt niet zo! Heel veel attracties zijn best heftig, vooral de achtbanen! De attracties hebben vaak een thema, maar zijn véél leuker dan de Efteling en Walibi. De sfeer is zoveel beter. Natuurlijk zijn er ook attracties voor kleine kinderen, maar daar ga je dan niet in, als je het niet leuk vindt. Er is genoeg te doen! Sterker nog, aan één dag heb je vaak niet genoeg.

Een van de leukste dingen aan Disney is dat je met je helden of de foto kunt gaan! Of het nou met Mickey, Minnie of Donald is, alles is mogelijk! Hoe leuk is het om je helden van vroeger in het echt te zien? Ook is er dagelijks een parade, waar heel veel Disney-figuren langskomen, veel foto’s maken dus!

Ik heb er echt van genoten en ik raad iedereen aan om er naartoe te gaan! Het magische gevoel dat je krijgt zodra je binnenkomt, is niet te beschrijven.

Het is helaas wel ietsjes duurder dan een dagje Efteling, dus begin maar alvast met sparen! Ben jij er al weleens geweest?”

Lees ook:

5 fun facts over jouw favo Disneyfilms
Ariana Grande en Lucy Hale maken Disney album

Bron: Pexels.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.