fbpx

Dit is de dubbelganger van Taylor Swift

 

Eerder was er al een blonde jongeman met dezelfde naam als Taylor Swift, maar nu is er ook een dubbelganger gesignaleerd!

In dit geval gaat het om Olivia Sturgess, een 19-jarig meisje uit Australië. Ze lijkt als twee druppels water op Taylor en op sommige foto’s is ze niet te onderscheiden van de superster. Ze laat haar haar knippen op dezelfde manier als Taylor en door de felrode lippenstift die ze gebruikt wordt de overeenkomst nog groter! “Ik heb mijn haar bewust zo laten knippen als zij, maar de rest gebeurt eigenlijk niet met opzet. We hebben qua kleding gewoon eigenlijk dezelfde smaak,” vertelt ze aan de Daily Mail.

Olivia Sturgess Instagram (1)

Niet alleen qua uiterlijk lijken ze op elkaar, maar ook op persoonlijk vlak hebben ze veel overeenkomsten. Zo kreeg de moeder van Olivia te horen dat ze kanker had, in de week dat Taylor Swift naar buiten bracht dat bij haar moeder ook kanker geconstateerd was.

Afgelopen vrijdag mocht Olivia samen met een vriendin haar grote idool ontmoeten en zoals Olivia zelf zegt was dat de beste dag uit haar leven.


Olivia Sturgess Instagram

Foto’s: Instagram Olivia Surgess/ Kristy Lee
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.