fbpx

Dit is de relatiestatus van de meiden volgend seizoen PLL

 

We weten nu allemaal dat het nieuwe seizoen van PLL zich vijf jaar later afspeelt. In die vijf jaar gebeurt er natuurlijk superveel met de meiden ook op relatiegebied. Maar wat? Dat vertelden de Pretty Little Liars tijdens Comic Con.

  1. Hanna Marin is verloofd! We weten nog niet met wie (wij hopen natuurlijk Caleb!), maar Ashley Benson vertelde dat Hanna de ring heeft uitgezocht met haar bestie Emily.
  2. Spencer is single en leidt nu een druk leven in Washington D.C. Ze is dus de politiek in gegaan. Het schijnt dat Spencer zich gaat focussen op haar relatie met haar ouders. Wie weet is er nog plek in haar leven voor Toby. We hope so!
  3. Emily is op dit moment ook alleen. Geen Alison dus… Shay zegt: “Hun relatie zal altijd die relatie zijn waar iedereen van houdt, omdat die zo speciaal is. Ik denk dat – wat er ook gebeurt, met wie ze ook eindigen – ze altijd die liefde voor elkaar zullen blijven houden.” Afwachten dus.
  4. Aria heeft een relatie! Het is niet helemaal duidelijk of Ezria nog steeds bestaat, maar hun band is nog steeds amazing! En ze brengen natuurlijk allebei een boek uit.
  5. Bij Alison is het nog ingewikkeld. Ze is nog niet getrouwd, maar je ziet haar relatie met Dokter Rollins veranderen.  Sasha: “Het is een goede richting, en ik denk dat de fans, hoeveel ze ook voor Emison zijn, het toch leuk zullen vinden. Ik ben eindelijk normaal! Ik heb een gezond liefdesverhaal, wat ongewoon is voor Alison, natuurlijk.” You go girl!

Waar ben jij zo benieuwd naar?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.