fbpx

Dit is kattencollectie Wikkie

 
Kattenliefhebbers opgelet! Er is een nieuwe kattencollectie gelanceerd en wij beloven: je wil alles hebben! Dit is Wikkie.

Poster-def1

Van posters en ansichtkaarten tot mokken en notitieblokken, als kattenliefhebber ga je kattencollectie Wikkie helemaal te gek vinden. Het idee voor deze superschattige lijn komt van Femke Kamps (die je misschien wel kent van haar eigen blog Younique of van GRLMAG) en haar vriend Roy van Schijndel (van Creatieve Dieren en die ook het logo van deze site heeft ontworpen). De twee dachten erover een kattencollectie te beginnen, toen super toevallig het nieuws kwam dat het allereerste kattencafé zou gaan openen in Den Bosch. Eén en één is twee en het eerste verkooppunt was een feit. Die collectie moest er dus snel komen, maar dat is er absoluut niet aan af te zien. De illustraties van Roy laten het hart van iedere kattenfreak smelten en wij willen eigenlijk gewoon alles hebben. Extra leuk, de kattenlijn is vernoemd naar de eigen kat van Roy en Femke: Wikkie.

Snel naar de webshop dus, of ga langs bij verkooppunt Kattenparadijs Mispoes in Den Bosch (kun je meteen ook even met de echte katten knuffelen).

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.