fbpx

Dit moet je even lezen als je een pony wil laten knippen

Je kent het vast wel: je bent even helemaal klaar met je kapsel en wil iets anders. Denk je eraan om een pony te laten knippen? Dit zijn de dingen waar je rekening mee moet houden.

1. Droogshampoo is je nieuwe beste vriend

Je pony wordt supersnel vettig of ziet er vettig uit. Het is daarom van belang dat droogshampoo echt je nieuwe beste vriend gaat worden. Hoe mooi je pony ook is als het vet is, zit niemand daar op te wachten. Droogshampoo to the rescue.

2. Je moet vaker naar de kapper

Als je pony te lang groeit, valt hij gewoon letterlijk voor je ogen en zie je dus niets meer. Houd er dus rekening mee dat je met een pony gewoon vaker een bezoekje aan de kapper zal moeten brengen. Of je moeder of bff moet handig met de schaar zijn natuurlijk.

3. Je bent langer met je haar bezig

Zonder pony kan je nog wel eens wat haasten in je haarroutine. De ‘I woke up like this’- look is immers hartstikke cool. Met en pony is dit iets lastiger. Je zal elke ochtend standaard wat meer tijd kwijt zijn aan je pony, maar dan ziet hij er ook flaweless uit.

4. Let op je gezichtsvorm

Een pony kan een grote impact hebben op je hele look en met name je gezicht. Laat je dan ook goed adviseren wanneer je van plan bent een pony te nemen. Voor verschillende gezichtsvormen zijn verschillende pony’s. Let daar op! Je kan natuurlijk ook even op Pinterest zoeken naar ‘fringe’, dan zie je al veel andere girls met verschillende pony’s (been there, done that). Handig!

Heb jij een pony?

Lees ook:

>Zo krijg je superlang haar

>How to messy braids

Bron beeld: Unsplash

Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.