fbpx

Dit wilden celebs vroeger worden

Dierenarts, kapper of prinses. Drie beroepen waar je als kind van droomde. Deze celebs wilden eerst ook helemaal geen toekomst in de spotlights.

Kristin Stewart wilde eerst liever achter de camera werken in plaats van ervoor. Haar dream job? Scenarioschrijfster of regisseur.

Ook haar ex-vriendje Robert Pattinson was niet van plan te gaan acteren. Hij heeft jarenlang gewerkt als ober en dit wilde hij eigenlijk zijn leven lang blijven doen.

Jennifer Lawrence wilde vroeger dokter worden. Gezien haar hoeveelheid blunders is menig Amerikaan vast blij dat ze is gaan acteren…

Yogales van Nina Dobrev? Het had mogelijk kunnen zijn. De Vampire Diaries actrice had grootse plannen om een yogastudio te openen.

Nu is ze berucht om haar twerkmoves, maar de rebelse Miley Cyrus had een hele andere toekomst voor ogen. Als wedding planner.

Lief! Ashton Kutcher was vastberaden om een geneesmiddel voor de hartkwaal van zijn broer te vinden.

”Can I take your order?” Bijna had Selena Gomez het aan je gevraagd. Werken bij het Amerikaanse fastfoodrestaurant Cracker Barrel, daar droomde zij van.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.