fbpx

Dit zegt jouw favo Mean Girls karakter over jou

 

Mean Girls blijft natuurlijk een van de favo’s onder de chick flicks. Ben jij team Cady? Lees snel wat het zegt over jou.

Cady Heron
Jij bent fun en grool (Cady’s woorden)! Toch heb jij wel vaak awkward momenten. Zie je opeens jouw crush in de stad en struikel je over je eigen benen. Snel doorlopen… (met rood hoofd) Maar stiekem vindt hij dit leuk aan jou. Dus embrace it!

Regina George
Jij wil het liefste alles onder controle hebben. Je bent misschien niet zo mean als Regina (dé bitch in de serie), maar je houdt er wel van om de touwtjes in eigen handen te hebben en beslist 9 van de 10 keer wat jij en je BFF’s gaan doen.

Gretchen (brunette)
Jij staat altijd in de schaduw van je besties. Laat zien aan de wereld wie je bent en schaam je niet, want je bent geweldig!

Karen Smith
Jij houdt van een good time en je vindt iedereen lovely! Soms ben je een beetje naïef en mensen denken dat ze gebruik kunnen maken van jou. Echt niet dat het ze lukt, daar trap jij dan weer niet in!

Janis Ian (de ‘echte’ vriendin van Cady)
Het maakt jou niks uit wat mensen over jou denken. Jij doet lekker wat jij leuk vindt en hoeft niet zo nodig die nieuwe it-bag te hebben. You rock!

Op welke ‘Mean Girl’ lijk jij het meest?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.