fbpx

Dit zijn dé zomerhits van 2016

 
Ben je ondanks het mooie weer van de afgelopen dagen nog niet helemaal in de zomervibe? Met de volgende (aankomende) hits ben je helemaal klaar voor de zomer!

Christopher – I Won’t Let You Down ft. Bekuh Boom
Zeg maar hallo tegen deze blonde Deense God! Met zijn 24 lentes jong is Christopher een ontzettend veelbelovende artiest die langzaam maar zeker de wereld inpakt met zijn hits. Hij begon met het opnemen van covers, maar toen hij werd ontdekt is hij snel overgestapt naar het maken van eigen nummers. Vorige maand kwam zijn nieuwe album ‘Closer’ uit, waar heel veel fijne nummers op staan. I Won’t Let You Down is perfect voor een roadtrip langs de middellandse zee!

Melissa Steel – Kisses For Breakfast ft. Popcaan
Zomerhits hebben soms langer dan één zomer nodig om een beetje van de grond te komen. Dat geldt zeker ook voor ‘Kisses For Breakfast’ van Melissa Steel! Het nummer is al twee jaar oud, maar hier in Europa hebben we nog nooit van haar gehoord. De beat zorgt in combinatie met haar stem voor een fijne track die je zo naar je hangmat brengt. Denk er een cocktail bij en de zomer is begonnen!

Sigala – Say You Do ft. Imani en DJ Fresh
Eigenlijk hoeven we aan dit nummer niet zoveel woorden vuil te maken! Als je deze mist in je playlist dan loop je grandioos achter. De beelden in de videoclip komen van Jamaica en zijn om jaloers op te worden. Het zorgt voor een instant vakantiegevoel en dat heb je in het wispelturige Nederland nog wel eens nodig. Na twee keer luisteren zit dit nummer gegarandeerd in je hoofd en daarmee kan je humeur niet meer kapot.

Justin Timberlake – Can’t Stop This Feeling
He’s back en dat werd tijd ook! Het is intussen alweer drie jaar geleden dat we voor het laatst iets hoorden van JT maar hij heeft met ‘Can’t Stop This Feeling’ bewezen dat hij het nog helemaal in zich heeft. Technisch gezien is dit nummer de soundtrack van de nieuwe film ‘Trolls’ die later dit jaar zal uitkomen, maar wij dopen dit gewoon om tot dé zomerhit van 2016. Zet je tofste zonnebril op en we dagen je uit om stil te blijven zitten. Met deze fijne beat zal je dat heel veel moeite kosten.

Panic! At The Disco – Victorious
Hou je wel van zomerhitjes maar zijn eerdergenoemde songs niet helemaal jouw ding? Dan zit je waarschijnlijk aan het goede adres bij Panic! At The Disco. Je kunt ze kennen van ‘I Write Sins Not Tragedies’, het nummer waar ze elf (!) jaar geleden een grote hit mee hadden. Daarna werd het heel lang stil en bleef de band een beetje steken in kleine zaaltjes met alleen de diehardfans. Een totale omslag kwam bij het uitbrengen van het nieuwe album ‘Death Of A Bachelor’, waarmee ze tot nu toe hele hoge ogen gooien. Ze hebben van dit album al meerdere singles uitgebracht die ze terug naar de hitlijsten zullen brengen. In november kun je de band ook nog hier in Nederland live zien. Iets na de zomer, maar maakt het niet minder leuk toch?

Wat is jouw favoriet?

Beeld: Instagram Justin Timberlake
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.