fbpx

Altijd al benieuwd geweest naar het leven van een mega rapper als Lil Kleine? Hier is je kans. Vanaf vandaag is de documentaire Lil’ Kleine – Alleen Tour te zien op Videoland.

De documentaire gaat over de grootste show van Lil Kleine tot nu toe in AFAS Live in Amsterdam op 18 maart. Dit was het laatste concert van de twaalf concerten van zijn tour. De documentaire was in de afgelopen weken al in 26 bioscopen te zien, maar is nu online te bekijken. Spoiler alert: we krijgen eindelijk meer te zien van zijn vriendin! Check de trailer hieronder.

Lil Kleine is niet de enige ster die met een documentaire is uitgekomen. Er is ook een documentaire in de maak over YouTube-ster NikkieTutorials. We houden jullie op de hoogte!

> OMG: Camila Cabello met spoed naar het ziekenhuis 
> Friendship goals: Selena Gomez en Taylor Swift treden samen op tijdens de Reputation Tour 

Bron beeld: website Lil Kleine

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.