fbpx

2018 doelen bereiken doe je zo!

Gezonder eten, meer sporten, je schooljaar halen. Stiekem heeft iedereen goede voornemens. Deze volhouden is helaas een ander verhaal. Een maandje lukt meestal nog wel, maar vaak val je na een tijdje toch weer terug in je oude gewoontes. Hoe zorg je er nou voor dat 2018 the year wordt?

  1. Schrijf je doelen op

Deze tip is misschien een open deur, maar wordt toch heel weinig gedaan. Schrijf alles wat je wil bereiken dit jaar op in een bullet journal of een notebook en kijk iedere maand hoe ver je bent in het behalen van je doel. Als je bijvoorbeeld gezonder wil leven kan het fijn werken als je om de paar weken kijkt hoeveel kilo/gram je bent verloren. You go girl! Wat ook helpt om je doelen zichtbaar op te hangen, in de vorm van een lijstje of vision board.

  1. Vraag niet te veel van jezelf

Misschien wil je gezonder leven en gooi je daarvoor heel je dieet om, maar ga je ook 4 keer in de week sporten. Daarnaast wil je ook een nieuw baantje vinden en ben je op zoek naar een leuke nieuwe crush. Super leuk en aardig, maar take it one at a time. Je kan je beter focussen op één ding en dan het volgende doen, no stress.

  1. Vier je succes!

Heb je een 9 gehaald voor het vak waar je een onvoldoende voor stond? Vier het! Trakteer jezelf op iets lekkers of iets leuks. Life of the party!

Wat wil jij bereiken in 2018?

Lees ook:

Deze fitgirls moet je volgen op instagram

OMG! Justin Bieber krijgt zijn eigen tentoonstelling

Bron beeld: Unsplash.com

Hester Heijmans
Hester Heijmans

Hester is een enthousiaste (te leergierige) journalistiek student. Ze gaat stukjes schrijven over celebrity-nieuws en lifestyle gerelateerde dingetjes met heel veel tips en tricks!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.