fbpx

Drie dutchies in Victoria’s Secret Show 2015

 

Hoera, de Victoria’s Secret Show was gisteren weer een feest! Dit jaar liepen er drie Nederlandse modellen mee in de mooie creaties van het Amerikaanse lingeriemerk. Dit zijn ze.

Afgelopen weken was een spannende tijd voor veel modellen. Wie  zouden er op 10 november de catwalk betreden tijdens het jaarlijkse lingeriefestijn in New York? Diverse nieuwkomers (zoals Gigi Hadid en Kendall Jenner) lieten op Instagram weten er dit jaar bij te zijn, wat voor veel opschudding zorgde op sociale media.

De 20-jarige Romee Strijd loopt net zoals vorig jaar mee in de show – maar deze keer als Angel. Samen met veertien andere modellen mag de Nederlandse de felbegeerde vleugels dragen.

Naast haar Angel-duties kreeg Romee er waarschijnlijk nog een taak bij: het begeleiden van nieuwkomer Sanne Vloet (20). Sanne heeft een heleboel modeshows gelopen: Balmain, Moschino, Dolce & Gabbana – dus heel onervaren is ze niet. Dit jaar kan ze de Victoria’s Secret modeshow aan haar ellenlange catwalk-cv toevoegen.

Last, but not least: Maud Welzen. De 21-jarige Dutchie is een oude bekende van het lingeriemerk; vorig jaar liep de blonde schone ook al mee met de Victoria’s Secret Show. Maud en Romee zijn goede vriendinnen en hebben vorig jaar ook samen getraind voor de show. Dit jaar zal het waarschijnlijk niet veel anders zijn geweest.

Wij zijn reuzebenieuwd naar wat de meiden gaan dragen, maar helaas zullen we nog even geduld moeten hebben. De show wordt in Nederland op 15 december op Net5.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.