fbpx

Ed Westwick weet nog steeds niet zeker wie Gossip Girl was

Tien jaar (!) geleden is het alweer sinds hitserie, en nog steeds onze grootste verslaving, Gossip Girl begon. En vijf jaar na de grote onthulling van de serie vertelt acteur Ed Westwick, dat hij nog steeds niet zeker weet wie Gossip Girl was.

*Spoiler alert voor wie de serie nog steeds niet gekeken heeft*

Huh. Jep, echt waar. Vanity Fair schreef een groot stuk over de serie, ter ere van het tienjarig bestaan volgende maand. En de redacteur kreeg een bijzonder mailtje van Ed Westwick (aka hottie én bad guy Chuck Bass): “I still am not sure who GG was lol.” (Denk Chucks sexy stem er maar even bij).

I STILL AM NOT SURE WHO GG WAS LOL.

UHM. Maar Chuck, je zag toch in de kamer toen het besproken werd in de seizoensfinale van het allerlaatste seizoen? En het was duidelijk dat het Dan Humphrey was. Of denkt hij misschien dat het toch iemand anders was?

De redacteur die het stuk schreef, vertelt dat hij Ed mailde met de vraag wat zijn favoriete verhaallijn van de serie was en dat hij dit ene zinnetje als reactie kreeg. Heeft Ed moeite met het einde? Wil hij dat het iemand anders is? Of speelt Ed gewoon nog even zijn oude rol Chuck en probeert hij iedereen gek te maken… Dat lukt hem dan heel goed!

Wat denk jij?

Lees ook:
Komt Gossip Girl ooit terug?
Er komt een Gossip Girl 2.0

Bron beeld: Instagram Ed Westwick
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.