fbpx

Ed Westwick ontkent verkrachting

Gisteren kwam er shocking nieuws naar buiten. Actrice Kristina Cohen plaatste een lang Facebookbericht waarin ze Gossip Girl-acteur Ed Westwick beschuldigt van verkrachting. Ed reageert nu zelf op deze beschuldigingen.

Wo, heftig! Actrice Kristina Cohen vertelt in haar Facebookbericht drie jaar geleden verkracht te zijn door Ed Westwick, in zijn eigen huis. Hij zou bovenop haar hebben gelegen toen ze wakker werd van een dutje in zijn logeerkamer. Inmiddels zit de politie van Los Angeles op de zaak.

Ed reageert op de zaak
De acteur reageert nu via een Instagrampost op de geruchten: “Ik ken deze vrouw niet. Ik heb mezelf nooit op wat voor manier opgedrongen, bij geen enkele vrouw. En ik heb zeker geen verkrachting gepleegd.”

“IK KEN DEZE VROUW NIET”

Vriendinnen en zus van de actrice vertellen The Hollywood Reporter dat Kristina ze drie jaar geleden heeft verteld over het voorval. Op dit moment onderzoekt de politie de zaak.

Heftig!

Lili Reinhart is seksueel geïntimideerd door een tegenspeler
De opnames van 13 Reasons Why zijn stilgelegd

Bron beeld: Instagram Ed Westwick
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Comments are closed

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.