fbpx

Fashionable tijdens je examens

 

Die gevreesde eindexamens zijn weer in zicht, maar die periode hoef je niet minder fashionable door te brengen. Hier enkele tips om te schitteren tijdens the final exams en te slagen in stijl!

  1. Een joggingpak is waarschijnlijk je best friend tijdens het studeren. Wel zelfs een sweat pants kan je fashionable dragen. En je hebt geluk want de sporty outfit is nu helemaal in! Laat je onder andere inspireren door de stijl van het label Zoe Karssen.
  2. Als je stralend dat lastige mondeling examen gaat afleggen, zie je er ook veel zelfverzekerder uit. Kies voor een net bloesje of hemd gecombineerd met klassevolle kokerrok. Nog een subtiele accessoire zoals oorbellen en klaar!
  3. Nog een tip voor op mondelinge examens, is een zwierige jurk. Vooral als je tijdens de warme zomerdagen examens moet afleggen, is zo’n jurk tot net boven of op de knie (of langer) een goed idee. Je te pletter zweten van de zenuwen in een strakke jeans maakt het examen er niet beter op.
  4. Ga je graag sportief naar je examen? Draag een skinny jeans met daarop een oversized sweater of t-shirt. Werk af met stoer lederen jasje of nonchalante trui, een stel coole sneakers en opvallende armbanden en ready to rock the exams! (Deze outfit is geschikt bij niet té warme zomerdagen).
  5. Een don’t bij een (mondeling) examen is een slordige outfit . Je wilt er voor je docenten als een voorbeeldige student uitzien, toch? Dus maak een extra goede indruk.

Véél succes met de examens girls en go for it!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.