fbpx

Een glowy skin in vijf stappen

 

Een stralende glowy skin willen we toch allemaal? GRLMAG’s beauty-editor Charlotte leert jou in vijf makkelijk stappen met make-up een stralende huid te creëren.

  1. Gebruik als eerste je favoriete reinigers en skincare om je huid helemaal gevoed en clean te maken.
  2. Mix dan tweederde deel van de foundation van je eigen kleur met eenderde highlighter en breng dat aan op je gezicht. Zie je nog wat vlekjes? Pak die aan met een extra dekkende concealer.
  3. Tijd voor highlighter! Gebruik een matte, lichte highlighter voor de delen die ik naar voren wil halen, zoals onder de ogen en langs de kin. Gebruik niet teveel! Gebruik maar een beetje om net extra contrast aan te brengen. Pak vervolgens een supershiny highlighter voor rond de ogen – hallo big eyes -, voor het topje van de neus en een beetje boven het middelste stukje van de lippen.
  4. Als laatste breng je een beetje vorm aan in het gezicht met een lichte bronzer. Maak een drietje langs de zijkanten van je gezicht en een beetje onder de jukbeenderen. Net langs mijn haarlijn om de grens van me huid en haar iets te verzachten, net onder me jukbeenderen en klein beetje langs mijn kaaklijn. Hoe matter en hoe donkerder, hoe groter het contrast en dus het effect.
  5. En de allerlaatste stap: lach, be happy and work that glow!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.