fbpx

Er komt een High School Musical 4

 

Je hebt dit allerbeste nieuws for sure wel gehoord: er komt een High School Musical 4. Woohooo! Waarom wij daar zo happy mee zijn?

1. Een nieuwe film betekent nieuwe acteurs. Ze gaan namelijk opzoek naar nieuwe Wildcats. Stiekem hoopten we natuurlijk dat de oude cast ook terugkwam (please Zac?), maar een nieuwe knappe boy vinden wij zeker niet verkeerd.

2. De drie vorige films zaten vol met leuke songs. We’re All In This Together, Everyday en nog veel meer. Het blijft een musicalfilm, dus wij kunnen niet wachten om weer mee te blèren met deze nieuwe liedjes.

3. Droomde jij 10 jaar geleden er ook over dat je bij Troy en de andere Wildcats op school zat? En dat jij de hoofdrol had in de musical? Snappen wij hoor, want dat hadden wij stiekem ook. Met een vierde film kunnen wij weer lekker verder dromen #neverstopdreaming

Kan jij ook niet wachten op High School Musical 4? En welke acteurs hoop jij in deze nieuwe Disney-film te zien? We zullen nog wel even moeten wachten… Maar we kunnen gelukkig wel lekker de oude liedjes zingen 😉

Foto: Instagram Dinseychannelnl
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.