fbpx

Zo vind je de perfecte examenfeest outfit

 

Whoehoe! Je bent eindelijk geslaagd, maar nu het volgende drama; je examenfeestje! Wat ga je dragen? Wij geven je een paar goede tips.

  1. Selecteer een aantal winkels waar je vaak slaagt, maar die ook geschikt zijn voor feestelijke gelegenheden oftewel examenfeestjes. Wil je niet helemaal voor chique gaan? Maak dan gewoon een selectie van winkels waar je vaak komt en slaagt. Dit scheelt veel tijd!
  2. Neem een aantal vrienden mee die jouw stijl door en door kennen, en ook kunnen waarderen. Je wilt niet mensen meenemen die niet weten wat bij jou past of jouw stijl afkeuren, waardoor je uiteindelijk loopt met een uitgekozen outfit die zij zelf zouden gaan dragen!
  3. Zoek op internet alvast wat voor inspiratie, voor welke kant wil je bijvoorbeeld opgaan? Zoek plaatjes op Pinterest of kijk op websites van je favoriete kledingmerken. Vaak hebben mode websites al sfeerimpressies gemaakt voor examenfeestjes. Zoals Asos.com.
  4. Weet ook van te voren welke kleuren en vormen bij jou passen. Daarnaast ook voor wat voor outfit je wilt gaan, wil je voor een lange of korte jurk? Of misschien wel een broek met een leuke top?
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.