fbpx

8 inspirerende fashion Instagram accounts die je moet volgen

Wij hebben speciaal voor jou 8 inspirerende fashion Instagram accounts op een rij gezet.

View this post on Instagram

work, work, work 📝🐒 @joandjudy #joandjudy

A post shared by Kae Sutherland (@kaesutherland) on

@kaesutherland
Kae heeft een sieradenlijn genaamd 4EVER WITH EVERYONE. Kae reist de hele wereld over. Ze heeft een unieke en inspirerende stijl. Wij kunnen niet wachten op de nieuwe collectie armbandjes!

@charlievdligt
De naam komt je vast bekend voor, aangezien ze het zusje is van Lizzy. Ze een echte fashionista. Haar Instagram is om van te genieten. Met haar opvallende kleding vrolijkt ze iedereen op.

View this post on Instagram

Mirror, mirror 📷

A post shared by Creative & Art Director (@lizachloe) on

@lizachloe
Liza is een sportieve en spontane chick. Ze bewerkt haar foto’s op een hele leuke manier. Stiekem zijn we wel een beetje jaloers op haar feed.

@sneakers.and.smoothies
Marjolein is de oprichter van dit bekende Instagram account. Ze besloot haar passies te combineren: Sneakers en Smoothies. Als ze daar niet mee bezig is heeft ze ook nog een eigen bedrijf Mar Creatives.

@polabur
Polina heeft een feed die we allemaal wel willen hebben. Ze komt oorspronkelijk uit Rusland, maar woont in Amsterdam.

@vivianhoorn
Vivian is allround stylist en fotograaf, wat je ook wel aan haar Instagram kan zien. Daarnaast heeft ze ook nog een blog: BY VH.

@quintavanvliet
Quinta houdt van alles als het maar kleurrijk is. Van glitters tot metallic en van bloemen tot panterprint. We zouden allemaal wel een kijkje willen nemen in haar kledingkast, toch?

View this post on Instagram

Life 😜😝😛 #247life #BLONDETIGERS

A post shared by 🐯ELISE & VITA 🐯 (@blondetigers) on

@blondetigers
De Blonde tigers bestaan uit Elise en Vita Boers, twee zusjes uit Amsterdam, die vroeger in New York woonden. Ze zitten in de Maybelline squad en ze hebben ook nog eens een supercool YouTube kanaal.

Vergeet je GRLMAG ook niet te volgen op Instagram?

Lees ook:
Apps en tips voor de perfecte Instagram foto die je moet weten
4 Fitboys op Instagram

Beeld: www.pexels.com
Elle Helmig
Elle Helmig

Elle is een echte shopaholic. Ze houdt alle trends nauwlettend in de gaten en kent alle leukje plekjes van Nederland. Ze schrijft én maakt video's voor GRLMAG.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.