fbpx

Fashion items die jongens niet begrijpen

 

Er zijn zo van die trends die jongens gewoon nooit zullen begrijpen. Je denkt waarschijnlijk al direct aan opmerkingen die je al hebt gekregen van je boyfriend of vrienden. Deze komen je zeker bekend voor…

  1. De earcuff… Wij zien het als ear candy oftewel een mooi stoer hebbeding. Jongens snappen niet waarom we zulke dingen nog aan onze oren vastmaken als we al een stel oorbellen hebben of waarom we dan niet ‘gewoon’ een piercing nemen in plaats van dat aan ons oor te hangen. Tja, wat moeten we daarop zeggen?
  2. De lange rok. Jongens houden meer van de strakke kokerrok of een korte rok bij de girls. Zo simpel is het. Voor ons is het een fashion item waar we leuke outfits mee kunnen creëren, voor hen een te veel bedekkende lap stof…
  3. Oversized truien, hemden en T-shirts. Deze items zorgen voor een nonchalante en stoere look. Sommige jongens weten het nog te waarderen en zien het als fashion. Anderen die niet zo met de mode mee zijn, vragen zich waarschijnlijk af waarom we iets kopen dat twee maten te groot is (zucht).
  4. De boyfriend jeans. Waarom zouden wij girls nu toch broeken dragen die er mannelijk uitzien? Omdat het stoer is en fashionable. Daarbij zit het ook wel is fijn om een comfy losse jeans te dragen in plaats van altijd die strakke skinny’s. Iets waar de boys weer niet veel van begrijpen.

Welk fashion item begrijpt jouw vriendje echt niet? 

Beeld
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.