fbpx

Deze 5 fashion YouTubers moet elke fashionista volgen

YouTube is een grote inspiratiebron als het aankomt op mode. Deze vijf fashion YouTubers zijn zeker het kijken waard!

Yara Michels
Yara Michels is een professionele blogger, NET5 tv-host, award genomineerde en marketing auteur en allround business chick, wow! In de vlogs krijg je een kijkje in haar leven, daarnaast maakt ze veel outfit video’s.

Queen of Jet Lags
Noor de Groot blogt over mode en reizen. Ze heeft een unieke, inspirerende stijl. Op haar YouTube-kanaal laat ze alles zien van haar leven als blogger, vanuit de leukste steden. ZIEN!

LA Sisters
LA Sisters is een modemerk dat bedacht is door de zusjes Loïs en Amber. Enkele jaren geleden besloten ze om hun passie in hun carrière om te zetten. Op hun YouTube-kanaal kun je de zusjes volgen in hun leven als designers. Inspirerend!

Negin Mirsalehi*
Met bijna 4 miljoen volgers op Instagram, is Negin misschien wel de populairste blogger van Nederland, als je haar blog bekijkt begrijp je waarom! Volg haar op YouTube voor alles over fashion, beauty en lifestyle. Wist je dat Negin haar eigen haarverzorgingsproductenlijn heeft?

Karlie Kloss*
Victoria Secret model Karlie Kloss heeft ook haar eigen YouTube-kanaal. Hoe leuk is het om te kijken in het leven van een model? Heeft iedereen er niet wel een stiekem van gedroomd hoe het is om model te zijn? Kijken dus!

*Deze YouTube kanalen zijn Engels gesproken.

Welke fashion YouTubers volg jij?

Lees ook:
> Zo organiseer jij een perfecte Netflix avond
> De serie die iedere ambitieuze chick moet zien: GIRLBOSS

Beeld: Foter.com
Demi Kraaikamp
Demi Kraaikamp

Modestudente Demi houdt je graag op de hoogte van alle ins en outs uit de modewereld.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.