fbpx

Feel good series om te kijken in de kerstvakantie

Het is… kerstvakantie! Heb jij ook zin om de hele dag met een kop chocomelk in je bed te liggen? Hier wat inspiratie voor leuke feel good series waar je zeker blij van wordt.

Please, like me

In deze serie volgen we Josh die bij zijn lichtelijk gestoorde moeder en tante woont. De serie is hilarisch, lief en af en toe toch een beetje herkenbaar. Nog niet overtuigd? Josh heeft de schattigste hond ever en ze eten smiley pannenkoeken!

 

New Girl

Jessica Day is haar hoop in het mannelijk volk compleet verloren. Haar oplossing? Inwonen bij drie mannelijke vrienden! Dit levert een hoop awkward situaties en cute momenten op. Een heerlijke feel good serie om in een keer af te kijken.

 

Girlboss

Het verhaal van #GIRLBOSS-auteur Sophia Amoruso. In deze serie begint lazy but cute girl Sophia haar eigen Ebay bedrijfje door vintage kleding te verkopen. Het blijkt een grote hit te zijn en de serie is een grote inspiratiebron.

 

Friends

Een klassieker, maar hij blijft leuk! In deze serie volg je zes twintigers die wonen en werken in New York. De afleveringen staan allemaal los van elkaar met een aantal vaste verhaalelementen. Lachen gegarandeerd.

Lees ook:
> De favo series van de redactie
> Zo organiseer je een perfecte Netflix avond

Bron beeld: Annie Spratt via Unsplash

Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.