fbpx

Sad news: Fifth Harmony neemt officieel afscheid

Het is officieel, you guys. Fifth Harmony had vrijdag hun laatste show nadat de meiden hun break een paar maanden geleden aankondigden. De meiden postten lieve berichten op social media om alle Harmonizers te bedanken – en elkaar.

Het officiële 5H Twitter account gaf de fans een speciale shout out na de show: “We hadden ons geen betere show kunnen wensen, iedereen bedankt die er vandaag bij was. Flordia, we houden van jullie! Jullie zitten voor altijd in ONS hart.”

Normani, die de break eerder “heartbreaking” noemde, plaatste een foto op Twitter met de tekst: “Ik hou meer van jullie dan jullie ooit zullen weten.” Aaawh! Normani heeft al solo materiaal uitgebracht – het nummer “Love Lies” met Khalid.

De andere meiden postten ook al snel lieve dingen naar elkaar en hun fans toe. Het is duidelijk dat de meiden dol op elkaar en hun fans zijn, maar dat ze klaar zijn voor de volgende stap met hun carrières. Still, very sad! Bedankt voor alle goede muziek, Normani, Lauren, Ally en Dinah Jane. We zijn super excited om te zien wat jullie te wachten staat!

✨✨✨✨ thank you✨✨✨✨

Een bericht gedeeld door laurenjauregui (@laurenjauregui) op

> Dit moet je weten over zangeres Billie Eilish
> Gaat Selena Gomez’ nieuwe nummer over Justin Bieber?

Bron beeld: Instagram

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.