fbpx

OMG! Fifth Harmony is officieel uit elkaar

It’s a sad day voor alle Harmonizers: Fifth Harmony heeft laten weten dat ze uit elkaar gaan. Via Instagram lieten Ally, Normani, Dinah Jane en Lauren weten dat ze een break van Fifth Harmony nemen om zich te focussen op hun solo carrières.

“We zijn allemaal erg excited en dankbaar dat we deze tijd kunnen nemen om te leren en creatief te groeien, en onze basis als individuen te vinden.” Schreef de groep in de post. “Door dit te doen, staan we onszelf nieuwe ervaringen, sterke punten en perspectieven toe, die we weer mee kunnen nemen naar onze Fifth Harmony familie.” Okay, er is dus gelukkig nog hoop…

Hoe jammer het ook is dat de meiden nu uit elkaar gaan, de meeste fans zagen dit al aankomen. In 2012 deden de vijf original members mee als solozangeressen aan X Factor. Tijdens de competitie werden ze samengebracht als een groep en wonnen ze de derde plaats. Zelfs hierna hintte de groep nog dat ze niet voor altijd samen zouden blijven. Twee jaar geleden vertelde Lauren aan Seventeen: “Ik zie ons dit over 10 jaar niet nog steeds doen, maar ik hoop dat we dan een tour over de hele wereld hebben gehad en een paar Grammys hebben gewonnen voor nummers waren we erg gepassioneerd over zijn.” En na het vertrek van Camila Cabello werd het al helemaal duidelijk dat dit eraan zat te komen…

We krijgen hier major One Direction vibes van, maar we hopen dat Fifth Harmony zich snel herenigt. En stiekem kijken we ook wel erg uit naar alle nieuwe muziek die we kunnen verwachten van de girls!

> Bevestigt Harry Styles dat hij biseksueel is?
> Zien: Taylor Swift’s nieuwe videoclip

Bron beeld: Instagram

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.