fbpx

Fitgirl laat zien hoe een fitbody er echt uitziet

 

Overal zie je strakke buiken en sixpack, maar denk je die abs altijd zichtbaar zijn? Hell no! Fitgirl Kelli Segars laat zien hoe een fitbody er écht uitziet.

Kelli Segars is een personal trainer met een killerbody. Samen met haar hubby maakt ze work-out video’s op het populaire YouTube kanaal Fitnessblender. Hun goal is het hebben van een happy, healthy body. Kelli is super afgetraind, maar laat op Instagram zien dat haar buik echt niet altijd zo strak is. Ze post op Instagram een foto van haar buik na 2 seconden. Wat een verschil!

Bij de foto zegt ze: “Deze foto’s zijn 2 seconden na elkaar genomen. Ik wilde dit delen omdat veel van jullie vragen hoe ik omga met schommelingen in mijn gewicht. In de eerste foto hou ik mijn buik in, in de tweede foto ben ik helemaal relaxed en zie je mijn opgeblazen buik. Een paar jaar geleden zou ik hierom stressen, maar  nu boeit het me niet. Hoe ik met deze schommelingen in mijn gewicht omga? Ik probeer niet meer precies bij te houden wat mijn maat of gewicht is. Ons lichaam verandert constant door hoeveel je eet, hoe vaak je eet, wat je eet, work-outs, hormonen enzovoort. Al deze dingen kunnen een enorme impact op je maat en shape hebben.

Ik denk dat het moeilijk is om te beseffen dat deze factoren je progressie kunnen beïnvloeden. Maar onthoud dit en vergeef je lichaam als je denkt dat je niet snel genoeg gaat. Het is geen reden om te stoppen met afvallen en gezond te eten. Deze twee dingen zijn juist goed voor je lichaam en hersenen. Dus laat die schommelingen in je gewicht je niet ontmoedigen. Mijn advies: hou van je buik en je lichaam, zelfs als je een opgeblazen gevoelt hebt (misschien dan zelfs wel meer!)”

Beeld: Victoria’s Secret 2015 & Instagram kellisegars
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.