fbpx

Nederlandse fitgirl showt haar echte abs

 
Na een flinke maaltijd voelt het soms alsof je zwanger bent van een foodbaby. Denk je dat dit niet bij fitgirls gebeurt? Wrong! Fitgirl Running Lau laat zien dat ook haar abs verdwijnen na het avondeten.

Laura Brijde is een health blogger en vlogger. Als echte sportlover inspireert ze duizenden meiden om de sportschoenen aan te trekken en naar de sportschool te gaan. Via haar Instagram showt ze haar jaloersmakende killerbody. Maar met haar nieuwste post laat ze zien dat haar lichaam echt niet altijd zo picture perfect is. Wat een verschil!

Bij de foto zegt ze: “Een tijdje terug plaatste ik een before & after op Snapchat. De reacties die vervolgens binnenkwamen waren lachwekkend, maar sommige ook oprecht ontroerend. Meiden die dachten dat ik 24/7 met een overdreven platte buik rondloop en vervolgens opgelucht ademhaalden dat dat dus helemaal niet zo bleek te zijn. Natuurlijk probeer ik meestal een gunstige foto op Instagram te plaatsen. Natuurlijk werk ik hard voor dit lichaam en is niet alles weg te werken met een filtertje. Maar ook mijn buik heeft vetrolletjes als ik zit. Ook ik heb soms dagen dat ik erbij loop als een opgeblazen oempaloempa. En ook ik loop gewoon met een dikke foodbaby in het rond na een onbeperkt sushi-diner.”

Helemaal waar, go Laura!

Beeld: Instagram Runninglau
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.