fbpx

Deze fitgirls moet je volgen op instagram

Motivatie nodig voor je goede voornemen om meer te sporten? Volg dan deze fitgirls op insta en je wordt sowieso geïnspireerd.

  1. Jen Selter
    De uitvindster van de belfie (een selfie van je kont) heeft inmiddels 11.7 miljoen volgers op Instagram, haar eigen workout schema’s in de app Fitplan en brengt binnenkort haar fitness kledinglijn GymLooks uit. Wow!

View this post on Instagram

@motivationforfitness

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

2. Cassey Ho
Cassey staat in de top 3 van Health & Fitness influencers van de wereld. Ze heeft een succesvolle website en YouTube pagina en haar eigen kleding- en accessoirelijn.

3. Whitney Simmons
Whitney heeft succesvolle YouTube en Instagram accounts opgebouwd, waar ze dagelijks tips en informatie deelt over fitness, eten en meer.

4. Kayla Itsines
Kayla is de bedenker van Sweat with Kayla, een 28-minuten per dag BBG workout programma die velen geholpen heeft hun lichaam te transformeren. Volg haar Instagram voor je dagelijkse workout!

5. Fajah Lourens
Na het uitbrengen van drie fitnessboeken, een kleding- en supplementenlijn en haar online platform My Killer Body Motivation, waar zij dagelijks veel vrouwen inspireert en motiveert om gezonder te leven, mag onze eigen Fajah natuurlijk niet ontbreken uit deze lijst.

Wie ga jij volgen?

Lees ook:
> 7 tips voor het kiezen van een studie
> 10 tips om op hakken te leren lopen

Bron beeld: Unsplash.com

Demi Kraaikamp
Demi Kraaikamp

Modestudente Demi houdt je graag op de hoogte van alle ins en outs uit de modewereld.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.