4 food hotspots in Rotterdam waar je zeker heen moet

Iedereen heeft wel z’n vaste plekjes om naartoe te gaan, maar hoe leuk is het om nieuwe plekjes te ontdekken? Dit zijn de lekkerste hotspots in Rotterdam!

Altijd in de buurt
Dit is een van de hipste eettentjes in Rotterdam. Het interieur is supercool ingericht. Ze hebben een hele leuke schommel, die erg goed is voor je insta feed. Aan lekker eten is geen gebrek. Op de menukaart hebben ze pancakes tot salades en van zoete aardappelfrietjes tot kibbeling. Mmmm!

Weena 709, 3013 AM Rotterdam

New Week! See you in de Buurt!

A post shared by Altijd in de Buurt (@altijdindebuurt) on

The Tea Lab
Dit is de perfecte plek voor een high tea met je vriendinnen! De red velvet cake is echt een aanrader. Hij is superzoet en heeft op de bovenkant een heel lekkere laag glazuur die wegsmelt in je mond. Ook hebben ze hele lekkere sandwiches, salades, soepen en yoghurtjes.

 Westewagenstraat 80, 3011 AT Rotterdam

Sugo
Hou je van pizza? Dan moet je zeker hier naartoe. Bij binnenkomst ruik je al de heerlijke geur van versgebakken pizza. Sugo is een zaak waar je losse stukjes pizza koopt. Vind je het moeilijk om te kiezen? Geen probleem. Bij Sugo koop je meerdere stukken pizza voor een hele maaltijd. Handig voor als je geen keuze kan maken!

Aert van Nesstraat 20, 3012 CA Rotterdam

Ter Marsch & Co
Deze hotspot zit in een van de leukste straatjes van Rotterdam: Witte de Withstraat. Hier hebben ze de allerlekkerste burgers. Je krijgt ze samen met super yummy frietjes en lekkere truffelmayo!

Witte de Withstraat 70, 3012 BS Rotterdam

Wat is jouw ultieme foodhotspot in Rotterdam?

Lees ook:
38 tips toor het perfecte dagje Amsterdam
5 leuke spots in Antwerpen

Beeld: Pexels.com
Elle Helmig
Elle Helmig

Elle is een echte shopaholic. Ze houdt alle trends nauwlettend in de gaten en kent alle leukje plekjes van Nederland.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Shop ’till you drop!