fbpx

Je scrolt door je Instagramfeed en wordt verliefd op alle mooie plekjes die je tegenkomt. Jij kan deze foto’s ook maken! Ontdek de mega Instawaardige plekjes van Rotterdam.

Hofbogen en Luchtsingel

Wil je een mega kleurrijke foto met een achtergrond vol vette muurschilderingen? Ga dan eens langs bij de Hofbogen en de Luchtsingel. Via de gele trappen loop je over de Coolsingel en kom je achter station Rotterdam Centraal uit. Hier zijn de muren helemaal beschilderd in de meest fancy kleuren en tofste quotes. Helemaal leuk: deze muurschilderingen veranderen om de zoveel tijd.

Hiphop Huis en Biergarten

Vlakbij de Hofbogen en de Luchtsingel vind je op het Delftsehof het Hiphop huis. Hier staan wat donkerdere muurschilderingen. Hier bij de tunnel kan je ook toffe foto’s maken met een urban style. Daarnaast zit hier ook Biergarten met te gekke stoelen en mooie graffiti.  Wil jij het stoere Rotterdam laten zien? Ga dan zeker eens hierlangs.

Oude Haven

Iedereen die zegt dat Rotterdam geen sfeer heeft, is overduidelijk nog nooit bij de Oude Haven geweest. Vlakbij station Rotterdam Blaak bevindt zich dit superschattige haventje vol met gezellige terrasjes. Daarnaast is het natuurlijk een prachtige haven om een paar leuke Instagram fotootjes te maken.

Lloydkwartier

Meer buiten het centrum vind je het Lloydkwartier. Deze wijk van Delfshaven bevindt zich aan het water en zit vol met prachtige plekjes en schattige koffiezaakjes. Maak een paar fancy foto’s en drink daarna de meest Instagramwaardige drankjes bij Berry’s. Tip: Wanneer er kermis is in Rotterdam is dit de leukste plek om foto’s te maken, de kermis is hier heel groot!

Ken jij nog wat mooie Instagramplekjes in Rotterdam?

>5 Instagrammers die we allemaal tegenkomen in onze feed
>Apps en tips voor de perfecte Instagram foto

Bron beeld: Frédéric Paulussen via Unsplash

Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.