fbpx

Getest: 4X Roze nagellak

 
Zoek je nog de juiste lak om je flirty of juist stoere look af te maken? Wij zijn voor jullie op zoek gegaan naar de leukste roze kleurtjes!

Valentijn_1H&M, Bright Pink/Raspberry Red/Pink Glitter

Deze zien er te schattig uit door de rechte hoekige verpakking met witte dop! Alleen te koop per drie, maar ze zijn wel leuk afgestemd op elkaar. Het kwastje is wat je meestal verwacht, klein en lijkt qua vorm op een superdunne blending kwast waardoor je wel vrij precies kan werken. De kleurtjes zijn mooi zacht en met twee laagjes komen ze ook goed uit. Alleen de glitter is echt bedoeld als topcoat, omdat hij heel transparant is en echt een grove glitter afgeeft. Perfect als finishing touch en droogt ook lekker snel.

Essie, Mod Squad

Een hele stoere naam voor een supergirly kleurtje! Geeft gelijk een bijna gelachtige glans en een snoepjesroze kleur die ik nog niet veel vaker heb gezien. Wanneer hij opdroogt laat hij geen strepen achter, zodat je iedere keer perfect gelakte nagels krijgt. Blijft lang zitten en het dunne kleine borsteltje verspreidt zich groot en plat zodra je hem over je nagel haalt! Een strook over het midden en een over iedere zijkant, even laten drogen en done !

  • Essence, Free Hugs

Van zo’n naam wordt toch iedereen happy? Deze nagellak heeft een lekker groot plat borsteltje. Met een beetje handigheid en als je niet te grote nagels hebt, zou je hem zelf met maar een strook kunnen lakken. Wel ook bij deze raad ik twee dunne lagen aan en een topcoat om er verzekerd van te zijn dat hij een paar dagen meegaat. De zachtroze glanzende kleur is namelijk veel te mooi om maar een dag te dragen!

  • Catrice, Call me princess

Deze lak komt uit de Crushed Crystal lijn en geeft na twee keer een dekkende sparkly roze coat met een tintje van goud. Perfect als contrast als je je andere nagels in een effen, glanzende kleur lakt, of juist vor over een andere kleur om hem ne dat beetje extra sparkle te geven. Droogt echt supersnel en ook deze heeft net als die van Essence een superfijn plat groot. De textuur is misschien wel een beetje wennen, want je nagels voelen aan als schuurpapier. Dit is wel echt de go to nagellak als je eigen nagellak gechipt is of beschadigd, omdat hij zo snel opdroogt kan je hem eroverheen zetten om je nagels te transformeren!

Tip: Als je deze roze lakjes wat gewaagder wil maken speel je ermee door een deel ongelakt te laten of juist alleen overdwars een dunne streep te zetten.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.