fbpx

Getest: Glitter nagellak

 

Zon, zee, strand en… nagellak! Wat is mooier dan nagellak onder water? Juist! Glitter nagellak onder water. Vandaar dat we hierbij de meest glanzende en sparkly lakken testen.

GRLMAG_NAILS290415004Essence liquid foil

Essence heeft nu nieuw voor de zomer liquid foils uitgebracht, een serie nagellaks die je een supermooi 3D effect achterlaten. En de 30 Lady Mermaid doet dat zeker. Het mooiste is deze blauwe, bijna schubbenachtige, nagellak met drie laagjes, want dan zie je ook onder water heel mooi de paars, roze en soms zelfs groene effecten naar voren komen.

Voordeel… door de grote hoeveelheid glitters die erin zitten (daarom ook in zonlicht een echte eyecatcher) gaat hij pas na drie dagen echt  chippen.

Het nadeel daarvan… het duurt erg lang om te drogen.. Geduld is een schone zaak?

GRLMAG_NAILS290415002catrice crushed crystals

Catrice kon natuurlijk niet achterblijven op de 3D trend en kwam daarom mer de Crushed Crystals serie. Deze hebben echt een bijna diamantachtige finish door de zandkorrelstructuur (die je gelukkig niet heel erg voelt).
Voordeel… deze droogt wel echt supersnel en een laagje is ook supermooi als topcoat over een andere effen kleur.
Bij de Call me Princess raad ik wel minimaal twee laagjes aan (het liefste drie) zodat de gouden glans echt door het roze heen glittert. Super girly deze en behoort nu ook echt tot een van me favorieten!

tip

Beide lakjes raad ik ook zeker aan als accentnagel te gebruiken: bijvoorbeeld alle nagels in een mooie paarse kleur en dan één in de Call me Princess. Of als zomerse tips (randje aan het uiteinde van je nagel) bij een french manicure.

Let the summer begin!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.