fbpx

Getest: Magnetic Nail Lacquer

 

Magnetische nagellak? Jep, het bestaat. En wij testten het.

Wij gaan voor de Magnetic Nail Lacquer. Er zijn 18 varianten van deze nagellak: van blauw tot roze, van grijs tot bruin. Met zoveel keuze is het natuurlijk lastig kiezen, maar aangezien paars nu de trend is, hebben we gekozen voor nummer 101. De lakjes zijn vooral online te shoppen.

How to:

magnetic

  1. Knip je nagels en breng een verzorgende nagelriemolie aan om beschadigingen te voorkomen. Wanneer dit goed is ingetrokken, reinig je je nagels met een beetje nagellakremover of was je simpelweg je handen met water en zeep.
  2. Breng een basecoat aan die voor jouw nagels de beste bescherming biedt. Ik gebruik zelf graag de Make-up Studio Nail Base&Filler. Deze basecoat vult eventuele beschadigingen op en geeft de nagels gelijk een iets lichtere crèmekleur. Hierdoor komt de kleur van je nagellak nog mooier uit.
  3. Breng een laag van de Magnetic Nail Lacquer aan en laat de lak een klein beetje opdrogen.
  4. Zodra je nagellak een beetje is opgedroogd (nog niet helemaal, want dan gebeurt er natuurlijk niks) hou je de magneet met de gestickerde kant naar boven ongeveer drie millimeter boven de nagel. Doe dit voor ongeveer vijf seconden.
  5. It’s almost magic! Als het goed is zijn de metalen deeltjes in de nagellak nu verschoven en is er een supermooi design te voren gekomen! Herhaal de vorige stappen bij iedere nagel. Nu ben je bijna klaar.
  6. Als laatste stap seal je de gelakte nagels met je favoriete topcoat om er zo lang mogelijk van te genieten!
magnetic2Fotografie: Angela Huizer, Nailartist: Charlotte van Beusekom, Model: Nicky Drost
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.