fbpx

Getest: ModelWorkout!

 
Hoe trainen modellen nou echt? Health editor Sophie kreeg er álles over te horen en ging vervolgens samen met Model Workout aan de slag in de gym.

“We begonnen met een intake die de modellen ook krijgen wanneer ze aankloppen bij My Model Workout. Ik werd gewogen, mijn maten werd opgemeten en al vond trainer Jeroen dat ik met mijn 1.78 en slanke lijf best wel wat potentie als model had, mocht ik het willen; dan moest toch nog een pietsie beetje van mijn billen af (haha, mijn vriend ziet me al aankomen!). Daarnaast kreeg ik een aantal vragen over mijn eetpatroon, mijn sport ervaring en hoeveel ik beweeg in het dagelijks leven. Hier was allemaal niks mis mee, want gezond eten is juist de sleutel voor een model benadrukte Jeroen. Het is namelijk de brandstof voor je lichaam. Met veel groenten en fruit doe je meer goed dan met een caloriearme cracker.

Vervolgens was het nu echt tijd om te sporten. Ik sport vrij veel en negen van de tien keer is dit een HITT (high intensity) workout. Stiekem verwachtte ik eigenlijk precies zo’n training, maar niets bleek minder waar. Het was in het begin vooral rekken en strekken. We keken ook veel naar mijn houding, die was niet helemaal oké. Ik loop met mijn billen naar achteren en mijn schouders naar voren en zo hoort het natuurlijk niet! Over mijn houding heb ik dan ook heel fijn advies gekregen.

Wat onwijs leuk is aan MyModelWorkout is dat ze behalve offline, ook online het een en ander aanbieden. Zo is onlangs de twenties-series uitgekomen. De twenties-serie is een serie workouts waarbij je in slechts 20 minuten een full body workout doet. En er is nog meer, want op MyModelworkout.nl kun je behalve workout schema’s ook allerlei heerlijke recepten vinden en zelfs chatten met een online coach! Zo makkelijk was het nog nooit om in shape te komen ;). Ik ben fan, jij ook?”<

Sophie doet mee met ModelWorkout

Foto: Sophie tijdens de ModelWorkout!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.