fbpx

Getest: Naked Palette VS W7

 
Hebben we dé budgetversie van het Urban Decay Naked Palette gevonden? Lees het hier!

In de voordeelshop ontdekte ik dit W7 palette dat wel erg doet denken aan het bekende palette van Urban Decay. Ik testte beide palette!

de verpakking

Op het oog wint Urban Decay. Het zit bijvoorbeeld in een superzachte satijnachtige verpakking terwijl de W7 versies (er zijn meerdere doosjes met verschillende tinten) allemaal in een echt plastic doos zitten wat vooral opvalt wanneer je hem opendoet. Toch iets minder luxe, maar wat verwacht je van een product dat€7 kost terwijl het Naked palette minstens €30 minder kost. Ook is de spiegel eruit in het W7 palette wat het onhandiger maakt als je onderweg bent of moet wachten tot je de badkamer in mag, maar zelfs als je een spiegeltje los koopt ben je nog steeds veel goedkoper uit.

naked1Kwasten

Ik heb mijn eigen kwasten gebruikt om de oogschaduws te testen, want erg enthousiast ben ik niet over kwasten met sponsapplicator. Dit hielp wel echt om objectief de oogschaduws te kunnen testen, want goede brushes zijn toch echt het halve werk. Denk maar aan mascara, wat als alle kammetjes hetzelfde waren. En ook aan foundation, met een kwast, je vingers of een sponsje… Toch een groot verschil.

Om het kwastje van Urban Decay mooi te houden kan je hem na ieder gebruik met brushcleanser wassen en een keer in de maand met een beetje witte wolwas op laten schuimen en uitspoelen om hem zacht te houden, net als bij de haartjeskant van de W7. Hoe je de sponskant schoon houdt, zonder hem te slopen, dat is mij nog steeds een raadsel.

Naked2Oogschaduw

Terug naar de oogschaduws, de pigmentatie van de W7 is opvallend goed! Voornamelijk als je de oogschaduw met een stevig kwastje op je ooglid dept en niet veegt. Die van Urban Decay kon je wel makkelijker vervagen en ging niet vlekken, maar dat vlekken van W7 is met een oogprimer ook zo opgelost.

W7 kruimelde wel behoorlijk (voornamelijk de glitterkleuren), maar ook dat is makkelijk op te lossen door eerst je oogmake-up op te doen en dan pas je foundation.

Verder lopen de kleuren van Urban Decay mooier in elkaar over, als je ze naast elkaar zet lijken ze al bijna mooi in elkaar over te lopen.. Helaas van de W7 lopen de kleuren toch iets verder uit elkaar. Desondanks heeft W7 wel echt mooie matte tinten wat ik niet zo had verwacht!

Al met al ben ik toch prettig verrast door het W7 palette en raad ik het zeker voor thuisgebruik aan door de prijs/kwaliteit verhouding!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.