fbpx

Getest: P.S. Love.. Ombre Nail Kit

 

Krijg jij ook al zo een zin in Pasen? Pasteltinten komen weer helemaal terug deze lente en wat is nou handiger dan een complete kit bij Primark voor maar 3,50 (!)… Dit moet gewoon getest worden.
In de verpakking:
  • 5 nagellakjes, transparant roze, lichtroze, lila, mintgroen en een miniglitter paars/zilveren topcoat
  • 2 zachte sponsjes om het ombre effect mee te kunnen creëren
  • 2 stokjes met aan een zijde een houten bokkenpootje om de nagelriem mee terug te duwen, aan de andere zijde een stokje om stippen en tekeningen mee te maken.
Op de achterkant van de verpakking staat een How-To-Guide, dus als braaf meisje zijnde volgen we die op..
  1. Duw zachtjes de nagelriemen terug door het bokkenpootje horizontaal ertegenaan te duwen zodat er meer van de nagel te voorschijn komt en je minder snel de uitgroei van je nagellak ziet. Als je teveel weerstand voelt, duw dan niet door! Daarmee beschadig je je nagelriem en kan het gaan ontsteken! Mocht je het in huis hebben, dan kan je altijd eerst een beetje verzorgende nagelriem olie inmasseren. Het bokkenpootje voelt vrij scherp en voorkomen is altijd beter dan genezen.
  2. Ontvet met nagellakremover je nagels, zodat je zeker weet dat ze helemaal mooi schoon zijn. Wij gebruikten de Nail Polish Remover Pads (2 doosjes van 25 schijfjes voor 1,50). Mede dankzij de heerlijke bubblegum geur en het compacte, kleine, zwarte doosje, zijn wij fan! Bij “normale” nagellak kan je met 1 pad 2 vingers reinigen, dus gemiddeld kan je 5 keer met een doosje je nagellak van al je nagels afhalen!
  3. Officieel zal iedere nagelpro je nu aanraden om een basecoat te gebruiken om je nagels te beschermen tegen verkleuring, maar als je alleen dit doosje gebruikt raad ik de lichtste roze aan, aangezien die mooi transparant is en je nagels voorziet van een een mooie glans.
  4. Wij probeerden als basecoat het nailbuffer blokje (2 stuks voor 1,50). In 4 stappen mooie, glanzende nagels, die niet hoeven te drogen! Simpelweg eerst zachtjes de File & Buff zijdes over je nagel wrijven om ze egaal te vijlen, dan de polish&shine kanten voor de afwerking.
  5. Tijd om te kleuren! Breng eerst de lichtste kleur (lichtroze) aan over je hele nagel. Laat deze dunne laag ongeveer 10 minuten drogen voor je een tweede laag eroverheen aanbrengt voor de dekking. Kijk ondertussen je favoserie, of app (voorzichtig!). Check of hij ook bij jou nu mooi egaal dekt, zo niet breng dan nog een laag aan tot je een mooie egale basis hebt bereikt.
  6. Breng dan een ruime hoeveelheid van je tweede kleur (lila) aan op het uiteinde van een van de twee sponsjes en dep deze een paar keer zachtjes over je nagel, beweeg hem over de lengte van je nagels iets omhoog en omlaag, zodat je iedere keer een beetje meer kleur zichtbaar krijgt. Hoe harder je drukt hoe dekkender de kleur op je nagels komt, dus probeer uit en speel voor het gewenste effect! Laat weer minstens 10 minuten drogen tot hij mooi hard is.
  7. Seal je design met een topcoat (Die lichtroze transparante maar weer? Verder kan i echt geen doorzichtige vinden in het pakketje) of varieer er verder nog op los met de mintgroene kleur en de glitter topcoat, die mij zwaar doet denken aan Cinderella (I’m in looooove). Laat voor de laatste keer drogen en show off those nails!

Resultaat op lange termijn: Na dag 2 begint hij al te chippen..maar voor minder dan 70 cent per lakje vind ik ik het een topper voor 1 dag!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.