fbpx

Getest: Sneeuwwitje lipgloss

 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.. Beauty is overal en zo dus ook in de Efteling. Oja, wie de mooiste van het land is? Jij toch gewoon! In ieder geval wel als je in bezit bent van dit mooie, kleine, ronde blikje lipgloss.

ingrediënten

Naast de standaard bijenwax voor de glans (zit 9 van de 10 keer erin) zitten er ook minerale oliën, parfum en kleurstoffen in die allergische reacties kunnen veroorzaken. Dit komt vaker voor bij het gebruiken van goedkope lippenbalsems, wat dat betreft dus te verwachten! Gebruik dus altijd met mate en alleen op lips ;).

image2getest

Als je hem open krijgt, of ik heb  net de verkeerde gekocht, ruikt deze wel echt superlekker! Zo zoet als een kauwgom appeltje en het doosje is echt in zulke lieve, zachte tinten. Helaas wel een beetje plakkerig en hij blijft ook niet erg lang zitten. Maar ja, dat is ook wel te verwachten op een themepark.. Het geeft je lippen echt een mini touch of red, maar wel met een hoge glans waardoor je, je toch een beetje Sneeuwwitje kan voelen!

Mocht jij je deze zomer in het sprookjesachtige bos bevinden, dan is deze musthave voor €3,99 van jou! Echt een voor de heb.

Heb ik al gezegd hoe heerlijk hij ruikt?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.