fbpx

Deze type vriendinnen vind je in iedere girlsquad

Is er iets beter dan je girlsquad? Of je nou een luisterend oor nodig hebt of gewoon even goed wil lachen, met al die verschillende types in je squad zit je altijd  goed.

De fashionista

Ze is altijd helemaal up to date van de nieuwste trends en ziet er áltijd flawless uit. Voor fashion advice is zij je go to person en wanneer je écht niks leuks kunt vinden voor een date, slaag je altijd in haar kledingkast.

De mama

The mom type zorgt voor de hele squad. Ze is lief, geduldig en geeft altijd het beste advies. Niemand luistert zo goed als zij en is er altijd voor je. Als er onenigheid in de groep is, zorgt ze ervoor dat het snel weer goed komt. Of het nou gaat om een nare break-up, ruzie thuis of een onvoldoende: de mamabeer staat klaar en zorgt bijna net zo goed voor je als je eigen mams.

via GIPHY

De bad influence

Waar de mama je tegenhoudt van je ex boos opbellen, is de bad influence degene die voorstelt om zijn kleding te verbranden. Ze geeft dan misschien niet altijd het beste advies, maar avonturen met haar zorgen wel voor de best memories ever.

De weirdo

Je hebt raar, en dan heb je de weirdo. Ze krijgt je altijd aan het lachen en met haar kennen jullie geen enkel saai moment. Awkward moments? Reken maar op deze vriendin om de squad binnen no time aan het lachen te krijgen met een rare opmerking. Het maakt haar niet zoveel uit wat mensen van haar denken en is de definitie van “be yourself”. How could you not love her?!

De hopeloze romanticus

Ze is altijd verliefd. Altijd omringd door jongens drama. Als jullie ergens zijn, is ze altijd on the look out voor “eye candy”. Doordat ze altijd bezig is met jongens, is ze ideale persoon om je jongensdrama mee te bespreken. Enneh, gezien al haar ervaring, weet ze vaak ook precies wat ze moet zeggen.

De huilbaby

We hebben allemaal wel een vriendin die overal om huilt, toch? Of ze nou blij, verdrietig, moe of boos is: de tranen rollen over haar wangen. Als je niet zo goed bent met emoties kan het best lastig zijn om haar troosten, maar hey: daar heb je de mama voor. En juist haar emotionele kant maakt dat ze zo een fijne squad member is. Ze laat ons allemaal zien dat het okay is om gevoelens te hebben en deze te uiten, in plaats van ze altijd maar weg te stoppen. En het allerbeste? Ze is er altijd voor je wanneer je eigen gevoelens het overnemen.

De oma

Waar de hele squad super excited is voor een girls night out op de vrijdagavond, blijft zij liever thuis een filmpje kijken met z’n allen. En doordeweeks hoef je na 21:00 geen appje van haar te verwachten in de groepschat, want de kans zit er dik in dat ze al slaapt. Dit maakt haar natuurlijk niet minder leuk of gezellig, maar haar ideale squad date bestaat uit een hele dag Netflix & Chill.

De selfmade MUA

You name it en zij kan het. Alle ingewikkelde contourtechnieken, weird brow trends en winged eyeliner kan ze met haar ogen dicht. Ze weet precies welke kleur mooi staat bij je huidskleur en heeft altijd de handigste beauty tips. Samen met de fashionista zorgt ze er altijd voor dat de squad on fleek is.

De lieveling

Iedereen houdt van haar en niemand weet precies waarom. Of het nou de good vibes, haar eeuwige glimlach en oneindige positivity is – het is onmogelijk om haar niet te mogen. En andersom lijkt zij ook iedereen aardig te vinden. Je zult haar nooit slecht over een ander horen praten, zelfs niet wanneer diegene het écht verdient. Sigh, she is just too good…

> Deze 10 dingen herken je als je BFF een vriendje krijgt
> Deze 8 dingen herken je als je je bestie al jaren kent

Bron beeld: Unsplash

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.