fbpx

GRLMAG.nl is live!

Welkom op GRLMAG.nl het online meidenplatform in magazine style! Elke dag vind je hier meerdere updates over style, life, fun en jouw favoriete celebs!

Benieuwd wie deze site dagelijks met stukjes vulllen? Bekijk hier onze editors! 

Omdat we GRLMAG natuurlijk meteen met een knaller willen lanceren hebben we een paar weken geleden een promoshoot gehouden. Topfotograaf Maan Limburg, make-up artist (én GRLMAG’s beautyeditor) Charlotte van Beusekom, styliste Martine Reurings en backstagereporter (en fun-editor) Femke Kamps zorgden ervoor dat het eindresultaat helemaal GRLMAG is! Het logo is ontworpen door Roy van Schijndel  Bedankt toppers!

Het zou te gek zijn als je GRLMAG zou volgen op Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter. En bekijk hier het backstagefilmpje van de fotoshoot.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment
  1. Ik vind de promotiefoto’s echt ontzettend gaaf! Ik ben erg benieuwd wat deze site ons gaat brengen. Zou het niet ook leuk zijn om af en toe amateur bloggers uit te lichten op deze site? 🙂 Het is maar een idee hoor 😉 Veel succes!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.