fbpx

GRLMAG.nl zoekt editors

 
Ben jij een online minded fashionista met vlotte pen? Dan zoekt GRLMAG jou!

Wat we zoeken:

Gemotiveerde meiden met een vlotte pen die niet vies zijn van luchtige onderwerpen en graag ervaring op willen doen bij een jong, online magazine. Het gaat om een onbetaalde werkervaringsplek en je kunt vanuit je eigen huis werken (het aantal artikelen is nader te bespreken). Nog geen ervaring of diploma? Maar wel bergen motivatie, feeling met de doelgroep én een vlotte pen? Dan ben jij meer dan welkom om artikelen voor ons te schrijven.

We bieden jou:

Ervaring bij een online platform met jonge doelgroep, feedback op je artikelen, de mogelijkheid om naar events te gaan en mensen uit het werkveld te ontmoeten, jouw artikelen gepubliceerd krijgen en daarmee natuurlijk eeuwige online roem én een mooie titel op jouw CV.

We zijn voornamelijk op zoek naar meiden die willen schrijven over style, beauty, mindstyle, celebs en real life, maar heb jij een te gek idee voor een nieuwe rubriek binnen een van onze andere deze pijlers, laat het vooral weten.

Iets voor jou? Kom dan ons team versterken en stuur een duidelijke motivatie, wat meer informatie over jezelf en de pijler waar je graag over zou willen schrijven naar info@grlmag.nl met als onderwerp ‘Editor gevonden!’.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.