fbpx

GRLMAG.nl zoekt VJ

 

Licht, camera, ACTIE! GRLMAG’s YouTube-kanaal krijgt een flinke boost en daarom zijn we op zoek naar een presentatrice voor ons nieuwe kanaal. Droom jij van een leven in de spots en ben jij een geboren presentatrice? Lees dan snel verder..

Voor ons YouTube-kanaal zijn we opzoek naar een VJ, een presentatrice voor de YouTube-filmpjes die wij gaan maken.

Wij zoeken…
  1. Een hippe chick tussen de ongeveer 16 en 22 (niet omdat jongens of veel oudere/jongere meiden niet leuk genoeg zijn maar, omdat dat dit ook de doelgroep is van onze site en we willen dat de meiden zich hier dus in kunnen herkennen).
  2. Iemand die niet bang is om voor de camera te staan.
  3. Iemand die heel enthousiast wordt van het opnemen van filmpjes (je hoeft geen technische skills te hebben, daar zorgen wij voor).
  4. Iemand die bijvoorbeeld nog op school zit of studeert en graag ervaring op wil doen.
  5. Iemand die eens in de paar maanden tijd heeft voor een draaidag (dan filmen we meerdere edities).

Het is geen betaalde job, je moet het echt doen voor de ervaring of omdat je het gewoon heel leuk vindt om te doen. Ervaring is daarom ook niet nodig. Als jij het enthousiaste presentatie-talent bent dat wij zoeken stuur dan een mailtje met een motivatie en foto’s naar info@grlmag.nl ovv VJ gevonden!

Liever editor worden? Klik hier!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.