fbpx

Dit herken je als je altijd een grote tas bij je hebt

Grote tassen zijn ideaal: er past van alles in. Handcrème, een paraplu, je hele make-up tas én je haarborstel kunnen er altijd nog bij. Maar grote tassen komen ook met wat struggles… Dit herken je als je altijd een grote tas bij je hebt.

#1. Je tas is zo groot dat je niet zeker weet wat erin zit.

En je komt er alleen achter wanneer je hem schoonmaakt. Onder al die “belangrijke dingen” vind je heel wat rotzooi zoals verfrommelde servetjes, bonnetjes van twee jaar geleden en dingen waarvan je dacht dat je ze kwijt was.

#2. Je raakt altijd je telefoon kwijt in je tas.

Who could blame you? Je tas is zó groot en wanneer je je telefoon er snel in stopt, is de kans heel klein dat je hem anytime soon terugvindt. Je bent de tel kwijtgeraakt van hoe vaak je een paniekaanval kreeg omdat je dacht dat je telefoon kwijt of gestolen was, terwijl je gewoon aan de verkeerde kant zocht.

#3. Iets vinden wat je al een tijdje niet hebt gebruikt is basically mission impossible.

Je wéét dat je ergens een pen hebt zitten, maar omdat je hem nooit gebruikt zit hij ergens op de bodem van je tas en kun je hem dus nooit meer vinden. Nooit meer.

#4. Tenzij je je hele tas leeghaalt, omdat je iets nodig hebt maar het gewoon niet kunt vinden (zie hierboven).

En ondanks je wéét dat je tas vol met random dingen zit, schrik je toch weer van wat je allemaal vindt. Je was die schattige lipgloss helemaal vergeten!

#5. Maar wanneer je je tas opruimt, voelt het ook niet goed.

Je tas voelt zo… leeg. Dit is gelukkig nooit lang een issue, want binnen no time zit je tas weer vol en kun je niets meer vinden. Ughhhh.

#6. Wanneer je je portemonnee niet op tijd uit je tas hebt gehaald bij de kassa.

Wat betekent dat je nu heel hard moet zoeken in die enorm. grote. tas. Normaal vind je hem binnen no time, maar net wanneer je aan de beurt bent is dat natuurlijk niet het geval. Het feit dat iedereen naar je aan het staren is maakt het ook niet bepaald makkelijker…

#7. Je vriendje heeft altijd wel een flauwe opmerking ready over je grote tas.

Maar somehow dumpt hij toch altijd de helft van zijn spullen in “je belachelijk grote tas”. Joke’s on him.

#8. Je tas zit vaak in de weg.

Waardoor hij de helft van de stoel naast je in de bus in beslag neemt of altijd tegen mensen aan komt… Sorry, ik doe het niet expres – I promise!

> Deze paskamer struggles kennen we allemaal
> 7 redenen waarom klaarmaken zo lang duurt

Bron beeld: Unsplash

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.