fbpx

Zo organiseer je een supereng Halloweenfeest

Het is bijna 31 oktober en dus tijd voor Halloween! Wil jij dit jaar het aller griezeligste en leukste feestje ooit organiseren? Lees dan snel verder!

Uitnodiging
Alles begint natuurlijk bij een enge uitnodiging. Bedenk goed wie je wilt uitnodigen en maak bijvoorbeeld een evenement op Facebook (let wel op dat je dit evenement op privé zet!) en geef alle informatie die je griezelige gasten nodig hebben. Ook leuk, laat tijdens de voorbereidingen af en toe wat kleine dingetjes zien. Zo maak je je gasten nog nieuwsgieriger!

Kostuum
Halloween is natuurlijk de tijd om je zo eng mogelijk op te doffen. Laat al je gasten in hun engste kostuum komen en geef de gast met de beste/engste/leukste outfit een klein prijsje. Zorg er natuurlijk voor dat jij als gastvrouw er ook mega scary uitziet.

Aankleding
Versier de ruimte waar je je feestje in gaat geven met allerlei enge Halloween spulletjes. Ga naar de feestwinkel/Action en haal wat leuke vlaggetjes en spinnenwebben. Wil je er echt iets engs van maken? Op verschillende websites kan je enge Halloween poppen kopen/huren. Bedenk wel dat sommige dingen echt heel erg eng kunnen zijn. Je wilt natuurlijk niet dat al je gasten gillend wegrennen.

Scary snacks
Dim het licht een beetje en zorg voor de meeste scary snacks die er zijn. Denk aan nacho’s met drakensnot (aka nacho’s met avocado) en haal allerlei snoepjes. Gooi ze voor de echte durfallen in een bak met wormen (aka spaghetti) en laat je vrienden snoephappen.

Vier jij Halloween?

Lees ook:
>Happy Halloween
>What to wear Halloween

Bron beeld: Unsplash.com
Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.