fbpx

Handig! Zo word je morning routine korter

 

Oeps! Je had nog zo gezegd dat je op tijd zou komen vandaag. Maar je had een kledingcrisis en hebt per ongeluk iets te lang genoozed. It happens. Maar na het lezen van dit artikel nooit meer. Dit zijn zeven tips waarmee je morning routine veel korter wordt!

#1. The night before
De avond van te voren moet echt je best friend worden. Dit is namelijk het perfecte moment om wat dingetjes voor te bereiden voor je morning routine. Bedenk alvast wat je aan wilt trekken en leg dit klaar, maak een ontbijtje voor jezelf en was je haar alvast. Dan hoeft dit allemaal niet meer in de ochtend.

#2. Gebruik een timer onder de douche 
Hoe vervelend is dit? Je bent netjes op tijd opgestaan, maar bent supererg blijven treuzelen onder de douche, waardoor je alsnog moet haasten. Zet daarom een timer voor onder de douche. Als de timer afgaat moet je er dan ook wel echt onderuit komen.

#3. Skip het wassen voor een keertje 
Je haar föhnen en stijlen duurt bij de meeste van ons best lang. Skip daarom het wassen in de ochtend en gebruik wat droogshampoo om je wasbeurt uit te stellen. Droogshampoo is echt je lifesaver in de ochtend.

#4. Twee-in-een
Kies voor producten die je voor meerdere dingen kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een douchegel waar al een crème in is verwerkt. Dan hoef je je na het douchen ook niet nog eens in te smeren. Of ga voor een BB cream in plaats van een foundation, dan hoef je niet eerst een dagcrème op te smeren. Alle kleine beetjes helpen!

#5. Stay organized 
Probeer je kamer een beetje netjes te houden. Dit kan namelijk echt het verschil maken in de ochtend. Je wilt niet een half uur moeten zoeken naar je mascara of dat ene topje. Leg ook alles wat je mee moet nemen in de ochtend op een plek. Dan is de kans dat je iets vergeet veel kleiner.

#6. Keep calm 
Dit is misschien wel het allerbelangrijkste. Keep calm! Als je gaat stressen gaat alles fout. Blijf dus gewoon lekker relaxt in de ochtend. Zet een lekkere  afspeellijst op en begin aan je morning routine.

You can do this!

> 6x zo voorkom je irritatie na het scheren

> De beste make-uptips van drag queens 

Bron beeld: Unsplash 

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.